Argentinski tango za početnike

dsc_0964-1Da li ste znali da se jedan od najljepših i najpopularnijih društvenih plesova na svijetu već preko 10 godina pleše i u Vašem gradu? Vrijeme je da počnete i Vi!

Argentinski tango – najveća sloboda koju jedan plesač može da traži i ima u paru. Nevjerovatna mogućnost improvizacije, nevjerovatne mogućnosti interpretacije muzike koja je namjenski pisana da se ugodi plesačima. Sjajan izazov za kreativnost i muzikalnost. Neviđen stepen bliskosti sa partnerom i muzikom…

Sve ovo samo djelimično opisuje ljepotu ovog savršenog plesa, koji će Vas potpuno opčiniti ukoliko mu date šansu.

Grupa za totalne početnike kod nas kreće sa radom u ponedjeljak 30. januara, u 19:05. Termini te grupe biće ponedjeljak i srijeda od 19:05-20:05 i grupi ćete se moći priključiti tokom prvog ciklusa od 4 sedmice, iako savjetujemo da to uradite što prije, kako biste propustili što manje bitnih osnova. Na prvom času ćete imati prilike da upoznate instruktore, kao i da ih vidite na djelu, uz još neke naše instruktore i plesače. Naravno, najveći dio časa provešćete plešući, ipak je to glavni razlog Vašeg dolaska.

SVIM MUŠKARCIMA i DAMAMA KOJE DOĐU SA MUŠKARCEM BESPLATAN prvi ciklus od 4 sedmice.

Ukoliko imate bilo kakvih dodatnih pitanja, odgovore na njih možete dobiti na broju telefona 067/555-725 (Viber i WhatsApp ok) ili na e-mail adresi info@buena-vista.me.

Buena Vista – ljubav na prvi korak! ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *