Nova grupa argentinskog tanga!

tangoEvo informacija o upisu nove grupe po mnogima najljepšeg plesa – argentinskog tanga!

Ukoliko tangu date šansu, on će Vam pokazati koliko improvizacija, u zagrljaju, uz zvuke bandoneona, violine, klavira, može biti divna.

Imali ste priliku da vidite veliki broj poznatih ličnosti, kao što su Rudolf Valentino, Robert Duvall, Antonio Banderas, Richard Gere, Jennifer Lopez, Selma Hayek, Nicole Kidman, kako, manje ili više autentično plešu argentinski tango. I Borges je bio jako zainteresovan za tango, iako ga nije plesao.

Dođite da upoznate ovaj fantastični ples, da saznate zašto je on često odvajan od svih drugih plesova, da vidite zašto Vam mnogi koji plešu neće dozvoliti da tango nazovete njihovim hobijem, već pristaju samo na to da je tango neizostavan dio njihovih života. On će vam omogućiti i da upoznate sjajne ljude, kako kod nas, tako i bilo gdje gdje postoje tango zajednice (to je u suštini u svakom većem gradu na svijetu).

Saznajte šta su milonga, tanda, cortina, gancho, boleo, cabezeo, naučite kroz kurs i ponešto o bogatom istorijatu ovog fascinantnog plesa.

Prvi čas nove grupe biće u utorak, 16. februara, u 20:10, u našoj sali u ul. Novaka Miloševa 42 (ispod Rakija bara – Google mapa). Na prvom času imaćete priliku da upoznate svoje instruktore, da čujete osnovne stvari o tangu i načinu rada u našoj školi, da vidite naše instruktore i učenike na djelu, ali i da napravite svoje prve tango korake!

Svim muškarcima BESPLATAN prvi ciklus od 4 sedmice! Dame koje dođu sa muškarcem, imaju 50% popusta na prvi ciklus.

Na ovom linku možete pogledati neke od sjajnih instruktora od kojih smo imali zadovoljstvo da učimo. Ponosni smo na činjenicu da su neki od njih, koji su najveći svjetski plesači i instruktori bili naši gosti u Podgorici.

Ukoliko imate bilo kakvih dodatnih pitanja odgovore na njih možete dobiti na broj telefona 067 555-725, na e-mail adresi info@buena-vista.me, preko naše Facebook stranice ili preko našeg Tviter naloga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *