O školi

Ivan i Vlado - osnivači Buena Viste

Plesna škola Buena Vista osnovana je u avgustu 2008. godine i za vrlo kratko vrijeme je postala vodeća škola u Crnoj Gori kad je riječ o salsi, argentinskom tangu i afro-kubanskim plesovima.

Naši instruktori su najiskusniji plesači u pomenutim oblastima, a svoje znanje su sticali i usavršavali na svim većim festivalima i seminarima u okruženju. Tako su imali priliku da rade i da uče od najvećih svjetskih plesača i instruktora, kako kad je riječ o salsi (Yanek Revilla, Diana Rodriguez, Jorge Camaguey, Juan Ortiz, Yunaisy Farray, Alexander Carbo, Teresa Castaneda, Alberto Valdes…), tako i kad je riječ o argentinskom tangu (Sebastian Arce i Mariana Montes, Pablo Villaraza i Dana Frigoli, Pablo Rodriguez i Noelia Hurtado, Federico Naveira i Ines Muzzoppapa, Aoniken Quiroga i Alejandra Mantinan…).

Sa ponosom možemo da kažemo da su instruktori iz naše škole u poslednje vrijeme sve češće i učesnici festivala u regionu kao dio instruktorske postave (Cubanero – Novi Sad, Salsa Motion Weekend – Beograd, Sarajevo Salsa Congress, Never Dance Alone – Kraljevo…).

Ipak se najviše ponosimo činjenicom da su naši članovi omiljeni partneri i partnerke svih plesača iz regiona, kako zbog svog sjajnog karaktera, tako i zbog plesnih vještina kojima raspolažu (za koje ćemo sebi pripisati dio zasluga).

Ukoliko ste zainteresovani da postanete dio naše fenomenalne ekipe, kontakt informacije možete naći ovdje.

Bojana i Ivan

Buena Vista na jednoj od žurki

Anita i Milan