Proljećni upisi u Buena Vistu (SALSA i TANGO)

Proljeće stiže, ljubičice i visibabe stidljivo promaljaju svoje glave, a mi otvaramo vrata novim zaljubljenicima u ritmove Kariba i umilne zvuke bandoneona. Poslednja prilika da nam se priključite u ovoj sezoni!

Nova grupa salse za početnike prvi čas imaće 21. marta u 21:15h. Termini će im biti utorak i četvrtak od 21:15-22:15. Sjajan termin za one koji su se žalili kako zbog druge smjene ne mogu biti redovni. :)

Početnici argentinskog tanga uvod u klub ljubitelja tango zagrljaja imaće isti dan (21. mart) u 18:00. Njihovi termini biće utorak i četvrtak od 18:00-19:00h.

Na prvom času oba kursa imaćete priliku da čujete nešto više o plesovima kojima ćemo se baviti, da upoznate instruktore i neke naše članove, da ih vidite na djelu, ali i da napravite svoje prve korake salse i/ili tanga.

Svim muškarcima i damama koje dođu sa muškarcem BESPLATAN prvi ciklus od 4 sedmice.

Ukoliko Vam je potrebno više informacija, možete ih dobiti na broj telefona +382 67 555-725 (Viber i WhatsApp ok), na e-mail adresi info@buena-vista.me, preko naše FB Stranice, a ako želite da nas upoznate malo bolje, bacite pogled i na naše YouTube, Instagram i Twitter naloge.

Čekamo Vas! ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *