Salsa i Tango – upisi za početnike

Konačno je došao trenutak koji i Vi i mi svake godine s nestrpljenjem iščekujemo – trenutak da nam se pridružite! Donesite sve svoje lijeve noge a mi ćemo Vam pokazati da ste mnogo više za ples nego što ste mislili. Muškarci, dođite čak i sa tim ubjeđenjem da je ples samo za žene, a mi ćemo Vam pokazati da ste u ogromnoj zabludi. Ako se nikad niste bavili plesom, odlično! Naši kursevi su koncipirani upravo za Vas!

Mi nismo škola koja će Vas učiti od svega pomalo, a u suštini ništa. Ne, mi smo se odlučili za drugačiji pristup. Mi smo plesove u koje smo zaljubljeni izučavali dugi niz godina (i još uvjek radimo na tome) a niko u Crnoj Gori se ne može pohvaliti tolikim iskustvom ni kad je prenošenje znanja i ljubavi u oblastima plesa kojima se mi bavimo u pitanju.

Interesuje vas kubanska Salsa? Možda ste vidjeli Kubance kako zavodljivo plešu negdje po našem primorju? Ili ste ispratili nešto od upravo završenog međunarodnog Cubamonte Salsa Festivala, koji smo organizovali treću godinu u nizu, pa ste pomislili da bi bilo lijepo biti dio svega toga? Ili prosto volite kubansku muziku i željeli biste da naučite malo i da đuskate uz nju? Dođite 19. septembra u 19:05 u našu salu u ul. Novaka Miloševa 42 (ispod nekadašnjeg Rakija bara) i prepustite se magiji ritmova Kariba. Termini utorak i četvrtak od 19:05-20:05.

Ili ste možda više tip za argentinski Tango? Vidjeli ste izvještaje sa kolašinskog Tango kampa, ili ste se zatekli tamo i oduševilo Vas je toliko ljudi koji uz ritmove bandoneona dijele zagrljaj? Možda ste ispratili neki od koncerata Tanga u kojima građani Podgorice i Crne Gore sve češće imaju priliku da uživaju? Ne možete da živite od prijatelja koji se kunu u Tango? Dođite 18. septembra u 19:05 u našu salu u ul. Novaka Miloševa 42 (ispod nekadašnjeg Rakija bara) i dopustite nam da Vas uvedemo u divni svijet koračanja u Tango zagrljaju! Termini ponedjeljak i srijeda od 19:05-20:05.

Prva dva časa BESPLATNA za sve! Idealna prilika da bez pritiska bilo kakve vrste vidite ko smo, koliko volimo ples, koliko volimo da učimo druge ljude plesu i koliko dobro to radimo.

Na prvom času ćete imati prilike i da čujete nešto više o plesovima u koje ćete se zaljubiti, da upoznate instruktore kao i da vidite na djelu njih i ljude koje smo učili da plešu.

Ukoliko imate dodatnih pitanja, odgovore i više informacija možete naći na e-mail adresi info@buena-vista.me, na broju telefona +382 67 555-725, na našoj Facebook stranici, Twitteru, YouTubeu, Instagramu… Odaberite sami ;)

Ako ste izdržali do kraja, bacite pogled i na neke naše projekte kojima se jako ponosimo:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *