Upisi za početnike – oktobar 2017 (Salsa, Tango, Kizomba)

Propustili ste septembarski upis na Salsu i/ili Tango, ili Vas interesuje samo Kizomba (na koju nije bilo upisa u septembru)? Evo novih upisa u najbolju školu plesa za odrasle!

Nova grupa SALSE kreće u utorak, 24. oktobra, u 18h. U sjajnoj muzici, fenomenalnim ritmovima i zavodljivim, živim pokretima Kube uživaćemo utorkom i četvrtkom od 18:00-19:00. Na prvom času imaćete priliku da čujete malo više o kubanskoj Salsi, da upoznate i vidite na djelu naše instruktore i neke od naših članova i prijatelja, ali i da napravite Vaše prve Salsa korake i vidite koliko je sve to zabavno i jednostavno. Prva dva časa BESPLATNA.

Grupa TANGA za početnike svoj prvi čas imaće 24. oktobra u 20:10. Uz opojne zvuke bandoneona i neograničene količine oksitocina plesaćemo utorkom i četvrkom od 20:10-21:10. Na prvom času imaćete priliku da čujete malo više o Tangu i njegovoj istoriji, da upoznate i vidite na djelu naše instruktore i neke od naših članova i prijatelja, da se upoznate malo bolje sa sistemom rada u našoj školi ali i da sami zakoračite (bukvalno) u svijet Tanga. Prva dva časa BESPLATNA.

Angola je svojim sjajnim plesom Kizombom osvojila cio svijet u jako kratkom vremenskom roku. Zahvaljujući Buena Visti, imate priliku da učite Kizombu i u Podgorici. Prvi čas biće u petak, 27. oktobra u 19:05. Časovi će se odvijati jednom sedmično, petkom od 19:05-20:05.

Adresa naše sale je ul. Novaka Miloševa 42 (ispod nekadašnjeg Rakija bara, Google mapa).

Za sve dodatne informacije, obratite nam se na broj telefona 067/555-725 (Viber i WhatsApp ok), pišite na info@buena-vista.me, preko naše FB stranice, Twitter ili Instagram profila, ili YouTube kanala :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *