Ostale aktivnosti

Privatni časovi – Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da prisustvujete redovnim časovima (posao, česta putovanja, neodgovarajući termini i sl.), ili jednostavno želite da brže naučite da plešete, naši instruktori su Vam na raspolaganju.

Sami ili sa omiljenim partnerom, dobijte najviše informacija za najkraće moguće vrijeme, a istovremeno prilagodite raspored svojih časova plesa svom raspoloživom vremenu! Ukoliko imate bilo kakvih dodatnih pitanja, odgovore možete dobiti na mail info@buena-vista.me ili možete odabrati jednog od naših instruktora i kontaktirati ga lično ovdje.

Priprema svadbenog plesa – Najvažniji dan u Vašem životu je tu, a Vi hoćete da i Vaš svadbeni ples bude nešto čemu ćete se rado vraćati cijelog života? Kontaktirajte nas i mi ćemo Vam pomoći da Vaš svadbeni ples bude sve o čemu ste sanjali. Veliko iskustvo naših instruktora u velikom broju plesova nam omogućava da izađemo u susret svim Vašim idejama, naravno prilagođavajući se vremenu koje imate za pripremu svadbenog plesa kao i Vašem plesnom iskustvu!

Organizacija salsa žurki – Naša plesna škola već nekoliko godina za redom organizuje fenomenalne salsa žurke svuda po Crnoj Gori, koje su poznate po punim podijumima i fenomenalnoj atmosferi. Naši instruktori i članovi su najveći entuzijasti po pitanju salse i karipskih plesova u Crnoj Gori i nikada nam nije dosta prilika da svoj entuzijazam širimo dalje! Na tim žurkama mi preuzimamo kompletnu odgovornost za muziku, atmosferu i animaciju Vaših gostiju koji nisu dio naše ekipe. Ukoliko imate adekvatan prostor (dobro ozvučenje, ravna podloga i dovoljno prostora za ples), a zainteresovani ste za saradnju sa nama, kontaktirajte nas, sigurni smo da se nećete pokajati!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *